Kävin tänään siskojen ja serkkujen kanssa lähipuistossa. Hehee, leikkiminen on ihan tajuttoman hauskaa! Oltiin konkkaa ja maata, jota piti kylläkin pelata nimillä "kirkonrotta" ja "maapallo" tms. koska serkut ei tunteneet täkäläisiä nimiä kyseisille leikeille. Ja yritettiin saada siskon ja sen kaverin kans ihmiset pelaamaan "BeeÄmmää" eli banaanihippaa joka oli aika hassu hippaleikki. Ois tehny mieli juosta kun siellä oli aika kylmä mut muita alko kiinnostaa ne leikkikentän laitteet enemmän.

Siellä leikkikentällä oli sellanen iso hökötys jossa pysty kiipeilemään jos on sellainen metrin korkuinen, isommalle kiipeily on jo aika vaikeaa kun kaikki maailman tangot tulee tielle (en kokeillut mutta aikaisempaa kokemusta on ;D ) ja sit siellä oli sellainen poliisimoottoripyörä joka heiluu eestaas ja toinen samanlainen mut se oli kilppari ja se heilui sit neljään suuntaan, iik :D

Kaikkein jännin oli kuitenkin se korikeinu. Siis sellainen verkkokeinu. Siis mihin mahtuu useampi ihminen :D Mää työnsin siinä vauhtia niille ja tuli mukavan lämmin. Vauhtia työntäessä piti aina hypätä ylöspäin et sain kiinni siitä keinun reunasta ja siinä reunassa piti roikkua niin et jalat ei koskenu maahan. Silleen sai hyvät vauhdit. Käsilihasreeniä :) Sit lopulta mää menin yhen serkun kans siihen ja mun sisko alko työntää vauhtia. Hehee. Se oli oletettua hurjempi se kiikku. Kun oltiin siinä silleen makoillen ja välillä oltiin pää alaspäin siinnä. Serkku nauro ensiks ihan ilosena mut tais säikähtää ko minä aloin kiljumaan. Ehheh. Mut oli se hauska. Pitää kokeilla joskus uudestaan.

Että tällaista tänään. Sisäinen lapsi pääsi valloilleen. Kohta on vissiin pannukakkua, ainakin tuoksuu vähän siltä. Nams, toivottavasti on kans siirappia pannukakun kans. Mun kaverit syö pannukakun kans hilloa ja kermavaahtoa. Aika jännää mun mielestä, mut tosi hyvää. Maistuu ihan köyhiltä ritareilta.