Oi olipas kiva vappu. Käytiin torilla vähän heilumassa ja sit tultiin kavereitten kans meille. Sit täällä oli jo siskon kaverit alottelemassa bileitä suunnilleen, mut ne väistyi sit kiltisti yläkertaan kun me tultiin. Ne oli tosi hassuja, ne luuli et me aletaan juomaan täällä, vaikka eihän me. Syötiin mun tekemiä herkkuja ja katottiin pari leffaa. Oli ihan kivaa. Ja puhallettiin saippuakuplia. Jotku niistä siskon kamuista kävi uimassa tossa ;D Sit ne kävi saunassa meillä. Ja ne juoksi tuolla katolla vissii kans mutta kaipa ne tuon ikäset on tollasia vähä hulluja. Ite kävin yöllä yhen kaverin kans rannalla kävelemässä ja voi että siellä oli niiiiin kaunista! Oisin oikeesti voinu istua vaan monta tuntia kattomassa sitä vettä kun se oli ihan paikallaan ja kaikki heijastu siitä niinku peilistä oikeesti. Oijoi.

Ja meillä kävi eilen perhetuttuja kylässä ja niillä oli pari lasta mukana. Voi että oli kyl sulosia poikia. Munsta on hassua ko mua sit aina kehutaan siitä kun oon niin hyvin lasten kanssa, vaikka en ees erityisemmin oo. Mun mielestä ois tosi ilkeetä niitä lapsia kohtaan jos ne jättäis sinne keskenään et ettikää täältä nyt joku lelu ja leikkikää, varsinki ko meillä oli vaa tyttöjen leluja. Nii sit kaivoin niille sellasen vanhan junaradan jostain ja ne tykkäs siitä. Ja sit vähän aikaa leikin niitten kans et ne oppi käyttämään sitä junarataa kun siinä oli aika monimutkanen se ohjauslaite ja näin. Ja sen perusteella sain taas ylistystä mun lastenkäsittelytaidoista ;D Lol, kivahan se on kun kehutaan.

Huh on jotenki tosi naiivi olo tänään. Tai sellanen yksinkertanen. Mietin että pitäiskö käydä nyt suihkussa vai vasta illalla. Nyt ois hauska käydä suihkussa, kun yleensä käyn aina illalla/aamulla. Sit vois mennä suihkunraikkaana ottaa aurinkoa. Oispa aika jännää. Taidan mennä sinne suihkuun, moikka<3