Jees, olenpas keksinyt hauskan jutun. Eilen ja tänään menin kouluun oikeasti rumannäköisenä. Aamulla vielä toimii, mutta kun on tunnin ollut koulussa niin alkaa jo ottaa päähän.

Eilen aamulla heräsin ajoissa, että voisin pestä hiukset. Se ajatus tyssäsi sitten siihen että en jaksanut nousta sängystä ylös ja ajattelin, että eipä se nyt haittaa. Lopulta sain itseni kammettua sängystä ylös puolta tuntia ennenkuin piti olla bussipysäkillä, enkä todellakaan ehtinyt laittaa hiuksia. Pistin sitten epätoivoisena etutukan pinneillä kiinni, ja otin ponnarin mukaan. Aamulla pitkät hiukset (=muut hiukset paitsi etutukka) näytti vielä ihan suht puhtaalta, mutta ensimmäisen oppitunnin jälkeen oli jo vähän inhottava olo, ja pistin hiukset kiinni. Hiukset näytti tosi likaiselta aina kun katsoin peilistä, niinpä ruokavälkän jälkeen päätin, että en vilkuile peiliin ja sen jälkeen meni ihan hyvin.  Sitten kotiin ja suihkuun ja syömään ja taas matkaan. Oli kyllä ihana olla puhtailla hiuksilla sen jälkeen! Ihan ylellinen olo.

Tänään sitten olin sievästi pukeutunut kouluun ja ylläni oli nätti teepaita ja sellainen ihana kietaisuvillapaita, jota en ole vielä käyttänyt kertaakaan. 10 minuuttia ennen kouluun lähtöä keksin, että hahaa, vedänpäs sittenkin tämän erään kuolleen sukulaisen vanhan villapaidan päälle. Se on sellainen tosi iso, tummanharmaa miestenvillapaita, jossa on jotain vihreä-punaisia kuvioita. Eli erittäin ruma. Voisin ottaa siitä kuvan ja laittaa tänne joskus. Ensimmäinen vastaantulija aamulla katsoi mun vaatteita aika järkyttynyt ilme naamalla. Muutama kaveri kyllä sanoi että onpas kiva paita, ihanan rento. Ja loput ei sanoneet mitään. Noh. Mun sisko kylläkin tykkäs tästä paidasta ja sanoi että laittaa sen huomenna kouluun! : D Mää laitan sen sellaisen tosi kivan villasysteemijutun sitten.

Voiko likaiset hiukset tai rumat/huonosti sopivat vaatteet tehdä kauniista ihmisestä ruman? Tai voivatko hyvännäköiset vaatteet ja hoidetut hiukset tehdä muuten rumasta ihmisestä kauniin? Mitä oikeastaan on kauneus? Siinäpä vähän pohdittavaa.