Argh, ottaa päähän. Miksi vanhempien pitää riidellä? Tällä hetkellä toinen on aikeissa häippästä jossain vaiheessa, se katteli illalla jotain työpaikkoja netistä ja toinen möksöttää eikä varmaan edes tiedä että niillä on kohta ero edessä. Jospa ne pian taas sopis kun ärsyttää tämä tämmöinen.

Eilen oltiin kylässä ja huoh niillä oli kyllä aika lapsellisen oloista menoa siellä, ne ei puhuneet toisilleen eikä suostuneet istumaan vierekkäin. Varmasti kukaan ei huomannut että ne on riidoissa. Oli kyllä kivaa jeejee. Mutta oli oikeesti ihan mukavaa muuten siellä. Mun serkut on ihania<3 Ja oli hyvää kakkua.

Ja täällä on kylmä! Ens viikoksi luvattu jo -20°C, iiks. Mut mää tykkään että on talvi ja kylmä, ainakin vielä. Tykkään kun ajaa pyörällä ja posket (ja valitettavasti myös nenä) menee punaiseksi ja saa pukea lämpimät vaatteet päälle. Ja kävellen on kivaa kun lumi narskuu. Ja luistelu on ihan kivaa myös ainakin kavereitten kanssa. Mää olin siskojen kans luistelemassa viime viikolla ja opin sellaisen hienon (okei ei se niin hieno välttämättä ollu) käännöksen.

Heeei enpäs oo kirjottanu vielä joulustakaan tänne. Mulla oli kiva joulu, aika mahtava oikeastaan. Mummo ja pappa tuli meille. Ja aamulla käytiin kirkossa ja se oli hauskaa kun se oli aika lyhyt se koko juttu. Ja siellä oli sellanen pappi jonka oon nähny aikasemminki. Se on aina jännempi seurata jotain tutumpaa tyyppiä kuin jotain täysin tuntematonta puhumassa.

Ja joululahjoja tuli paljon, tässä muutama mitä tulee nyt mieleen:
-PlayStation 3 ja siinä tuli mukana LittleBigPlanet-peli ja Singstar Abba (se oli kylläkin kaikille yhteiseksi, mutta hei pakettiin oli laitettu mun nimi vain!)
-Esprit-huppari
-yöpuku
-sukat ja fazerin sinistä
-huivi
-vihko
-iso ja paksu akvarellipaperi ja hyviä siveltimiä! (siveltimiä olen testannut, paperia vielä en, en uskalla kun se on niin hieno :P )
-yhden kirjan joka oli tosi hyvä

Sit tuli kans jotain muuta pientä, mitä en muista, mutta oli aika hyvä lahjasaldo. Voi johtua siitä että meen ens vuonna vaihtoon niin ne yritti nyt ihmiset tänä vuonna saada sen ens vuodenkin lahjan tavallaan korvatuksi tai jotain. Juuh.

Kävin toissapäivänä ostamassa sen kalenterin vuodelle 2009, oikein kiva kalenteri tuli ostettua. Siinä on jänniä kuvia majakoista. Kävin myös kirjastossa ja lainasin kaksi kirjaa. Jonkun norjalaisen kirjoittama Silmätysten oli oikeasti aivan mahtava! Suosittelen kaikille, oli nimittäin tosi ihana kirja, vaikka välistä ne taidelöpinät alkoi kyllästyttää. Mutta siis oikeasti mahtava kirja, olen paljon fiksumpi nyt. Toinen kirja minkä lainasin oli joku ihan surkea fantasialastenhöpöhöpökirja. Joku "Lampun lapset". En edes tiedä, miksi lainasin sen, en yleensä edes tykkää lukea fantasiaa enää. No, oli kyllä surkein kirja ikinä. Sanoisin jopa että se Flavia Bujorin Ennuskivien mahtikin oli parempi. Vai mikä sen kirjan nimi nyt oli. Ja se oli oikeasti huono.

Että sellaista tänne.